Tähti

Seuraava Hamahakin seittiin tarttunut peliautomaatti on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista hedelmäpeleistä RAY:n valikoimassa ja se on tietysti Tähti. Tuo kolmen kiekon peli, jossa on lukitsemismahdollisuus kiekoille toista kierrosta varten, sekä tuplaus kuuluu myös suomalaiseen huoltoasema- ja marketmaisemaan. Tähti on ollut varsin suotuisa hamahakin peliarvioijalle vuosien varrella ja siitä onkin tullut välillä varsin mukavia potteja. Peli on yksinkertainen, kuten parhaat kolikkopelit yleensäkin ovat. Siinä pelataan vain yhtä voittolinjaa, johon yritetään saada paras mahdollinen yhdistelmä. Kierroksen jälkeen pelaajalla on mahdollisuus lukita enintään kaksi kiekkoa ja kokeilla seuraavalla kierroksella, jos voittokuvio täyttyy. Peruspanos on maksimissaan euron ja minimissään 20 senttiä. Pelissä on erilaisia hedelmiä, kuten kunnon hedelmäpelissä kuuluukin olla, sekä jokerimerkkinä tähti, joka korvaa minkä tahansa merkin. Kolme tähteä tuo päävoiton, joka on 50-kertainen panokseen nähden. Tähti on kaikessa yksinkertaisuudessaan erittäin viihdyttävä ja kiehtova peli ja se on hyvä esimerkki siitä, ettei kolikkopeli aina tarvitse bonuksia ja muita ylimääräisiä lisäosia menestyäkseen. Ravintoloissa ja pelisaleissa Tähteä voi pelata kahden euron panoksella.

Tähdessä voi tietysti tuplata, kuten suomalaisissa kolikkopeleissä on tapana ja siinä heitetään kruunaa ja klaavaa. Tuplaus on varsinkin pienillä voitoilla oiva keino saada enemmän rahaa koneesta, jos tuplaukset onnistuvat. Tuplata voi niin kauan, kunnes pelikoneen maksimivoittosumma ylittyy. Palautusprosentti on tuttu RAY:n reilu 90%.

Pelitaktiikka

Tähdessä kannattaa miettiä lukitsemista tarkkaan, sillä lukitsemisen jälkeinen kierros maksaa normaalin kierroksen verran. Se ei kuulu siis yhteen pelikierrokseen, kuten Jokeripokerissa. Pikkuvoittojen perässä ei kannata panosta tuhlata, vaan se on järkevämpi säästää suurempiin voiton mahdollisuuksiin. Tähti kannattaa aina lukita, jos se osuu keskelle, koska se tuo huimasti paremmat todennäköisyydet saada osuma. Tähti on kuten muutkin rahapeliautomaatit, eli yksi tapa on myös seurata muiden pelaamista ja tarkkailla, miten pelikone käyttäytyy. Antaako se voittoja, vai viekö se rahat. Vanha totuus on se, minkä kaikki kolikkopelejä pelaavat tietävät, että nämä mekaaniset laitteet on ohjelmoitu niin, että ne antavat enemmän ja suurempia voittoja aina tietyin aikavälein. Käytä siis aikaa, jos mahdollista ja pyri löytämään pelikone, joka ei juuri voittoja ole antanut viimeisiin hetkiin. Siinä pelikoneessa on paljon parempi mahdollisuus saada isoja voittoja. Niitä tulee vielä yleensä useampi lyhyellä aikavälillä, jos konetta on pelattu pitkät ajat ilman mitään erikoisempia osumia. Kyseinen tyyli saattaa herättää pahennusta kanssapelaajissa, mutta sellaista se on ja melkein kaikki tekevät niin, joten ei siinä mitään väärää ole. Pelaaminen on hauskaa ja siitä pitää yrittää saada mahdollisimman suuri hyöty irti. Itse suosin ravintoloiden pelikoneita, kun ihmiset viihteellä ollessaan pelaavat joskus melko paljon ja jos osumia ei ole tullut, niin pelikone saattaa olla melko suotuisalla tuulella. Tämä periaate pätee kaikkiin rahapeliautomaatteihin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkisteta. Pakolliset kentät on merkitty *